ŐK NEM TUDNAK A JOGAIKÉRT HARCOLNI! – DEMONSTRÁCIÓ AZ ÁLLATOK VÉDELMÉBEN

Demonstrációt szervezetek Miskolcon is, az állatkínzás ellen. Sokan kutyájukkal együtt csatlakoztak a menethez, amely a Centrumtól egészen az ITC székházig vonult.

Az állatkínzás ellen harcolunk, az állatok becsületért, az állatok védelméért – mondta az ITC előtt felszólalásában Papp Ildikó Hajnalka szervező. Azért vagyunk itt, hogy az állatok kínzásáért, bántalmazásáért olyan hathatós bírói ítéletek szülessenek, amelyek elrettentik azokat az embereket – vagy embernek nem mondható lényeket – akik ezeket a védtelen állatokat bántalmazzák, megölik, elpusztítják.

Korda Leonóra Kloéval – több mint 5 éve az utcán talált, azóta családtagként nevelt kutyájával – érkezett. – Azért tartom fontosnak, hogy ne csak otthon üljünk a fotelban és nézzük a közösségi oldalakon, hogy mennyi árva kutya van, mennyit bántalmaznak, hanem itt lenne az ideje, hogy pontot tegyünk ennek a végére.

Veress Dorina Teóval, egyéves uszkárjával csatlakozott a menethez. Azt mondja, nem lehet tovább szó nélkül hagyni, hogy néhányan mit tesznek az állatokkal.