Köszönjük adója 1%-át

Mindenkinek köszönjük, akik minket és tagszervezeteinket támogatták adójuk 1%-val! Idén még nagyobb szükség volt az összefogásra! Állami támogatás híján, a  fenntartási költségek drasztikus emelkedése és az állatok ellátási költségei, folyamatos kihívás elé állítják a menhelyeket.  Ebben a nehéz helyzetben csak a jó szándékú állatbarátokra számíthatunk. Kérjük segítsenek továbbra is!    

Tovább

Adóvisszatérítés 2022

A pillanatnyi helyzet:  megkezdődött a 2021-ben befizetett adóelőlegek visszatérítése azoknak az SzJA befizetőknek akik (némi egyszerűsítéssel) 2021-ben családi pótlékra voltak jogosultak. Ennek alsó határa 1000 Ft, a felső határ 809 eFt. Ezeknek a kedvezményezetteknek ugyanúgy kell adóbevallást készíteniük, mintha kedvezményben nem részesültek volna és ugyanúgy rendelkezhetnek az 1 +1 %-ról, mint az összes többi adófizető polgár. Az ő esetükben az 1 + 1 % fedezete költségvetési támogatás lesz, tehát a visszatérített, vagy visszatérítendő összeg nem csökken a felajánlott 1 + 1 % összegével. Az általuk felajánlott 1 + 1 %-ot…

Tovább

Szavazz ránk a TESCO pályázaton!

Kérünk, hogy válassz minket és szavazz ránk a “TESCO az állatokért” kampányhoz kapcsolódó nyereményjátékban. Értékes nyeremény ütheti a markodat! A TESCO pályázatot hirdetett “TESCO az állatokért” címmel, általános iskolások állatvédelmi oktatásának elősegítése érdekében.

Tovább