Tragédia az állatotthonban

Szomorúan adunk hírt arról, hogy egyik tagszervezetünk, a Misina Természet- és Állatvédő Egyesület által működtetett állatotthonban 2015. október 26-ról 27-re virradóra tűz ütött ki, és a kölyökkutyák tartására berendezett épület leégett.Az anyagi kár is jelentős, de a legszomorúbb, hogy az ott élő 60 kölyökkutya közül 45 a tűz martaléka lett.

2015. október 30-án közös megemlékezésre hívunk mindenkit, aki szeretne megemlékezni azokról az állatokról, akikre már csak emlékezni tudunk.

A Misina Természet- és Állatvédő Egyesület Pécs – somogyi állatotthonában 17 órakor indul egy emlékező séta. Kérjük, aki teheti hozzon magával egy mécsest, amelyet közösen fogunk elhelyezni az állatotthon hátsó részén lévő emlékhelyen.
Szeretnénk, ha hagyományt teremtenénk és minden évben ezen a napon a Halottak napja közeledtével állattársainkról is megemlékeznénk ilyen formán.

Kérünk, minden állatvédő szervezetet és állatszeretőt, hogy csatlakozzon ehhez a gondolathoz és az állatotthonban, vagy akár otthon a lakhelyén ebben az időben szintén helyezzen el egy mécsest már nem élő állattársa emlékére.
Álljunk meg egy közös gondolatra az ő kedvükért is minden évben október 30-án 17 órakor.