TÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁS ELLEN 2019. 09. 07.

A Kutyásék blog, a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség (MÁTSZ) és a Magyar Állatvédők Országos Szervezete (MÁOSZ) közös közleménye

Egyesítjük erőinket!

A Kutyásék blog és a két országos állatvédelmi ernyőszervezet (MÁTSZ, MÁOSZ) egyesíti erejét és a szeptember 7.i megmozdulásra mozgósítunk minden állatvédőt, állatbarátot, állatvédő szervezetet, aki szívén viseli a bántalmazott és megkínzott állatok ügyét.

A Kutyásék blog – független magánszemélyekből álló állatbarátok – óriási eredményt értek el, hogy petíciót indítottak el a kutyáját különös kegyetlenséggel kivégző, 68 éves balotaszállási nő elleni lehető legszigorúbb büntetés kiszabásáért. A petíciót több, mint 190.000 ember írta alá pár nap alatt.

Az augusztus 25.i eseménysorozat még csak a bemelegítés volt. Most jön a java! Elég a pusztába kiáltott szavakból! Nem állunk le, megyünk tovább.

Szeptember 7.én 15:00 órai kezdettel országos méretű demonstrációt tartunk az állatkínzás ellen.

A fővárosban és valamennyi megyeszékhelyen tartunk egyidőben demonstrációt, hogy felhívjuk a figyelmet a bántalmazott és megkínzott állatokra. Szükségünk van nagy médianyilvánosságra, hogy mindenkihez elérjen a társadalmi üzenetünk.
Terveink szerint összekapcsoljuk a helyszíneket és élő bejelentkezésekkel, tudósításokkal hírt adunk egymásnak, közvetlenül a rendezvények helyszínéről.
A megyeszékhelyeken a megyei állatvédő szervezetek tartanak beszédeket, a Hősök terén velünk lesz Somossy N. Barbi az Állatvédők Nagykövete, a területen kimagasló szerepet betöltő személyek, és az országos ernyőszervezetek elnökei. Megmutatjuk a beadványainkat, majd eljuttatjuk azokat a megfelelő helyekre.

Gyere el, szükségünk van rád! Válaszd a hozzád legközelebb eső helyszínt!

Elég az állatkínzásból!

Egy ország emeli fel most a szavát és egy emberként állunk ki a főterekre és mondjuk el, hogy ez így tovább nem mehet.

Követeljük a Btk. állatkínzásra vonatkozó paragrafusának a szigorítását!

Követeljük, hogy a települési jegyzőket részesítsék állatvédelmi továbbképzésben!

Követeljük, hogy az állatvédelem legyen a Nemzeti Alaptanterv része!

Ne engedjük, hogy gyerekeink állatkínzók között nőjenek fel!

Az élet érték. Óvni, védeni kell!

2019.08.29., Budapest

Hamza Brigitta
Kutyásék blog

Orbán Zsófia
MÁTSZ

Mészáros Gabriella
MÁOSZ

Kattints IDE a továbbiakért!